Mickey Mouse

Bij de ontmoeting met Mickey Mouse kunnen bezoekers zich verheugen op een hartelijke begroeting, een moment om foto's te maken en de kans om een handtekening te krijgen van deze geliefde Disney-figuur. De interactie met Mickey, of het nu gaat om het delen van een knuffel, het maken van een foto of gewoon het zwaaien als hij voorbij paradeert, creëert herinneringen die een leven lang meegaat.

Magie & Spel

De lentefair is een evenement waar mensen samenkomen om de komst van de lente te vieren. Het is een tijd van vernieuwing, waarbij de natuur weer tot leven komt en de gemeenschap samenkomt om te genieten van ambachten, eten, muziek en entertainment. Een van de activiteiten die je op de lentefair tegenkomt, is het maken van reuze bellenblaas, een activiteit die zowel jong als oud betovert.


Het creëren van reuze bellenblaas is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een wetenschappelijke kunst. De juiste mix van zeepsop, water en glycerine, in combinatie met een zachte bries en het zachte licht van de lentezon, kan leiden tot de vorming van gigantische glinsterende bellen die door de lucht zweven. Kinderen en volwassenen verzamelen zich rondom onze belleblaas BAAS BART, uitgerust met speciaal ontworpen bellenblaasringen of touwen, om te zien wie de grootste of meest unieke bel kan maken. Het is een moment van pure magie en vreugde, waarbij iedereen even zijn zorgen vergeet en opgaat in het spel.

Kinderspelletjes 

Opblaasbare kinderspelletjes van Bas Verhuur in de sporthal bieden een dynamische en leuke manier voor kinderen om actief te blijven, terwijl ze ook een veilige omgeving genieten om te spelen.