Deelnemen

Het is bijna zover, de jaarlijkse Lentefair in Gorssel staat voor de deur! Een bruisende fair vol met lentekriebels voor en door Gorssel en omstreken. Een evenement waar iedereen naar uitkijkt, een dag vol gezelligheid, leuke activiteiten en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Wil jij verzekerd zijn van een plekje op onze Lentefair? 

Download hieronder het inschrijfformulier ↓

Deelname

Schrijf je in voor de Lentefair op 18 mei 2025. Na goedkeuring van je inschrijving ontvang je van 't Trefpunt inzake Lentefair Gorssel een factuur ter bevestiging van je deelname. De Lentefair loopt vrij snel vol, dus hoe eerder je je inschrijft des te eerder ben je verzekerd van een mooi plekje. De deelnemer is verplicht om tijdens de Lentefair van 11:00 uur tot 17:00 uur zijn/haar foodtruck, kraam, tafel/statafel open en bemand te houden. Er wordt alleen eerder afgebouwd met toestemming van de organisatie en met een gegronde reden. Mochten je producten tijdens het evenement niet voldoen aan de voorwaarden, dan is de organisatie gerechtigd de producten te weigeren.

Op het inschrijfformulier staan verschillende mogelijkheden qua stands. De bedragen verschillen, afhankelijk van soort tafel, kraam, foodtruck etc.

Het deelname bedrag is inclusief:

- Kraam, tafel, statafel of foodtruck standplaats

- Elektriciteit (alleen tegen meerprijs).

- Persoonlijk berichtje over je producten uitgelicht op onze socials als Facebook en Instagram

- Gratis digitale flyer van het event voor eigen gebruik en verspreiding.

- Gratis koffie en/of thee tijdens de opbouw van het event


Tijdens de Lentefair worden er foto's gemaakt door onze eigen fotografen, het beeldmateriaal is eigendom van 't Trefpunt/ Lentefair en kan gebruikt worden voor publicatiedoeleinden zowel online en op toekomstige flyers van de Lentefair.

Let op! Indien je deelname is bevestigd door het toesturen van een factuur en je wilt annuleren, dan zijn wij helaas genoodzaakt € 10,- aan annuleringskosten/administratiekosten in rekening te brengen. Na 18 april 2025 is het niet meer mogelijk om de deelname te annuleren en geld terug te krijgen i.v.m. de reeds gemaakte kosten.